Κωδικούς Μπόνους

μπόνους στοιχημάτων

Όταν εγγραφείτε για να στοιχηματίσετε σε διαδικτυακούς ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων, ένα πράγμα που αποτελεί προϋπόθεση για να κάνετε είναι να αποκτήσετε ένα μπόνους στοιχήματος. Τα μπόνους είναι ουσιαστικά δωρεάν χρήματα που σας δίνονται για να σας ενθαρρύνουμε να στοιχηματίσετε περισσότερα. Έρχονται σε διάφορες μορφές και μπορούν να έχουν τη μορφή μετρητών, δωρεάν στοιχημάτων, προϊόντων ή ακόμα και εγγραφής σε αθλητικό σωματείο. Η ιδέα πίσω από την παροχή στους πελάτες ενός μπόνους είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για να κάνουν ένα στοίχημα. Παρόλο που δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι για το πόσο θα κάνετε στοιχήματα στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μπόνους μπορούν να βοηθήσουν να παρακινήσουν τους ανθρώπους να στοιχηματίσουν ακόμη περισσότερο.

Υπάρχουν διάφορα είδη αθλητικών στοιχημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι οι προσφορές καλωσορίσματος. Οι προσφορές καλωσορίσματος έρχονται συνήθως σε δύο μορφές. Το πρώτο είναι όπου πρέπει να κάνετε μια κατάθεση και στη συνέχεια να πάρετε έναν ορισμένο αριθμό σημείων καλωσορίσματος. Το δεύτερο είναι όπου μπορείτε να πάρετε ένα ορισμένο αριθμό δωρεάν στοιχήματα. Μερικές φορές το δωρεάν στοίχημα μπορεί να μην είναι ένα πραγματικό στοίχημα στο παιχνίδι, αλλά μια στρατηγική μάρκετινγκ από την εταιρεία προωθήσεων αθλητικών στοιχημάτων.

Μπόνους σε απευθείας σύνδεση

Οι κωδικοί προσφοράς είναι επίσης χρήσιμοι όταν πρόκειται να κερδίσετε χρήματα μπόνους. Ένας κωδικός προσφοράς είναι ένας μυστικός κωδικός που σας έχει δοθεί από τον κάτοχο του ιστότοπου. Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό, λαμβάνετε μια αυτόματη κατάθεση στο λογαριασμό σας. Το μεγάλο πράγμα για αυτούς τους κωδικούς μπόνους είναι ότι δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε μια κατάθεση για να λάβετε το μπόνους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κωδικός μπόνους μετατρέπεται αυτόματα σε κατάθεση όταν κάνετε την αρχική σας κατάθεση.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα μέσω των προσφορών μπόνους αθλητικών στοιχημάτων είναι να συμμετάσχετε σε ομάδες εστίασης. Πρέπει να είστε μέλος σε ένα αθλητικό στοίχημα για να συμμετάσχετε στην ομάδα εστίασης. Ωστόσο, προτού τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα, πρέπει να διαβάσετε τους κανόνες και τους κανονισμούς της ομάδας. Μόλις γνωρίζετε τους ακριβείς κανόνες της ομάδας, η συμμετοχή στην ομάδα θα είναι ευκολότερη για εσάς.

Bookmakers σε απευθείας σύνδεση

Εκτός από τους κωδικούς μπόνους και τα μπόνους στοιχημάτων, ένα άλλο μεγάλο πράγμα που πρέπει να κερδίσετε είναι οι δωρεάν εγγραφές. Οι περισσότερες online εταιρίες στοιχημάτων δίνουν στα μέλη τους ειδικά μπόνους, όπως μπόνους υπογραφής. Με το μπόνους υπογραφής, μπορείτε να κάνετε άμεσα καταθέσεις στο λογαριασμό σας. Ορισμένες online εταιρίες στοιχημάτων δίνουν περισσότερα δωρεάν μπόνους από άλλα, οπότε φροντίστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις στοιχηματικές σας ανάγκες. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε δωρεάν εγγραφές απλώς παραπέμποντας άλλα μέλη για εγγραφή.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε περαιτέρω την εμπειρία στοιχημάτων στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμμετοχής σε λέσχες στοιχημάτων. Οι λέσχες στοιχημάτων είναι ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον μετρητά. Η μόνη απαίτηση για συμμετοχή σε αυτούς τους συλλόγους είναι ότι πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος σε ένα online αθλητικό στοίχημα. Μόλις γίνετε μέλος του συλλόγου, μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας μέσω του διαδικτύου και να λάβετε μια κατάθεση μετρητών.

Τέλος, υπάρχει ο κωδικός μπόνους. Ένας κωδικός μπόνους χρησιμοποιείται συχνά ως μέσο ενθάρρυνσης των νέων μελών να συμμετάσχουν. Ένας κωδικός μπόνους βρίσκεται συνήθως στην αρχική σελίδα ή στην ενότητα υποσέλιδου του ιστότοπου. Μόλις εισαγάγετε τον σωστό κωδικό μπόνους, μπορείτε να τοποθετήσετε αμέσως το στοίχημά σας και να αποσύρετε τα χρήματά σας.

Στοίχημα online

Αν και υπάρχουν πολλοί τύποι στοιχημάτων διαθέσιμα, τα πιο δημοφιλή είδη στοιχημάτων είναι το νούμερο ένα: Ιπποδρομίες, νούμερο δύο: Online αθλητικά στοιχήματα, και το νούμερο τρία: αυτοκίνηση. Κάθε τύπος στοιχήματος έχει το δικό του σύνολο κανόνων. Γι ' αυτό φροντίστε να διαβάσετε τους κανόνες και των τριών τύπων στοιχημάτων πριν συμμετάσχετε. Θα βοηθούσε επίσης αν έχετε καλή κατανόηση σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία. Για παράδειγμα, τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους αγώνες μπορούν να σας πουν ποιο άλογο είναι πιο πιθανό να κερδίσει ή να τοποθετήσει στους τρεις πρώτους τερματιστές.

Τα μπόνους στοιχημάτων είναι βασικά ένα σχέδιο μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους πιθανούς παίκτες να κάνουν μια ενιαία κατάθεση και να δεσμευτούν για μια μακροπρόθεσμη σύμβαση στοιχημάτων με έναν bookmaker. Οι πιθανότητες νίκης σε ένα στοίχημα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τον παίκτη, οπότε ένα μπόνους στοιχήματος έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη νίκη πολύ πιο εύκολη για αυτούς. Οι περισσότεροι κωδικοί μπόνους στοιχημάτων θα είναι πολύ πιο ελκυστικοί για τους νέους καλύτερους από ένα κανονικό στοίχημα σταθερών αποδόσεων. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά να μάθετε για τα διάφορα είδη προσφορών μπόνους στοιχημάτων για κάθε τύπο αγοράς στοιχημάτων και όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν κάθε προσφορά.

Δεν μπόνους κατάθεσης

Η πιο δημοφιλής μορφή των αθλητικών στοιχημάτων προσφορές λειτουργούν μέσω της χρήσης του αυτό που είναι γνωστό ως"rollers". Αυτά είναι απλά ένα σύστημα πληρωμών μπόνους που λειτουργούν για τη διανομή των κερδών μεταξύ των μεμονωμένων betters και των bookmakers που συμμετέχουν στην προώθηση. Αυτά τα είδη των αθλητικών στοιχημάτων προσφορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία διαφορετικών τύπων των αγορών στοιχημάτων. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι τα ακόλουθα - μπόνους ποδοσφαίρου, μπόνους μπάσκετ, μπόνους ράγκμπι, μπόνους ιπποδρομιών, μπόνους τένις και άλλα. Κάθε μία από αυτές προσφέρει διαφορετικούς όρους πληρωμής, όρους απαιτήσεων ανατροπής και προσφορές σχετικά με το ποσό των μετρητών που μπορούν να συσσωρευτούν.

Οι δύο πιο δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων για να βρείτε προσφορές είναι το mini bet και το little river. Το μίνι στοίχημα είναι απλό στην κατανόηση και ένα δημοφιλές κίνητρο για τους ανθρώπους να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι συνήθως ένα καθορισμένο ποσό, συνήθως πολύ μικρό, με το οποίο τα άτομα ανταλλάσσουν για να προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα συγκεκριμένο ποσό μέχρι το τέλος του καθορισμένου αριθμού συνεδριών αθλητικών στοιχημάτων (συνήθως 4 ώρες). Κάθε συνεδρία αποτελείται συνήθως από το στοίχημα ενός σημείου (είτε ένα αποτέλεσμα είτε την απόδοση του επιλεγμένου παιχνιδιού ή παίκτη) από ένα έως δέκα. Αυτά τα σημεία τοποθετούνται συνήθως για να πάρει το συνολικό ποσό των πόντων που έχουν συσσωρευτεί για αυτό το παιχνίδι ή παίκτη.

Αθλητικό στοίχημα

Ο μικρός ποταμός είναι λίγο πιο περίπλοκος για να καταλάβει από τον κανονικό, αν και εξακολουθεί να έχει την έκκλησή του. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το μίνι στοίχημα όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με την εξαίρεση ότι κάθε στοίχημα γίνεται χρησιμοποιώντας ένα σύστημα 'πόντων' που βασίζεται στην απόδοση της ομάδας ή του παίκτη που προωθείται. Οι ιστότοποι στοιχημάτων που λειτουργούν αυτήν την προσφορά είναι γνωστό ότι περιλαμβάνουν στις προσφορές τους ένα στοιχείο που τους καθιστά "πυροσβέστες" κατά της απάτης και της εξαπάτησης - δηλαδή, ότι τα στοιχήματα θα πληρώνονται μετά την αναπαραγωγή Τεσσάρων Ανέμων και μόνο τρεις από τους τέσσερις ανέμους έχουν τελειώσει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το little river είναι ότι πρέπει πραγματικά να παίξετε έναν ορισμένο αριθμό αγώνων για να πληρώσει αυτή η προσφορά, πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν επωφεληθείτε από την ευκαιρία σας να επωφεληθείτε από τα μπόνους πριν παιχτούν οι τέσσερις άνεμοι, τότε δεν θα μπορείτε ποτέ να εξαργυρώσετε το μπόνους που λάβατε. Τούτου λεχθέντος, είναι σίγουρα τα καλύτερα μπόνους που θα έπρεπε, τουλάχιστον όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα, και υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που έχουν επωφεληθεί από αυτή την προωθητική προσφορά. Στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας για βραβεία, θα μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, αρκεί να έχετε εγγραφεί προηγουμένως για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον σχετικό ιστότοπο στοιχημάτων. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για να εγγραφείτε για να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να είναι μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει ο ιστότοπος στοιχημάτων.

Το μπόνους στοιχήματος που λαμβάνετε για να παίζετε σε περισσότερα από ένα παιχνίδια ονομάζεται "μπόνους στοιχηματισμού" και προστίθεται στο συνολικό ποσό στο οποίο στοιχηματίζετε. Τα μπόνους στοιχηματισμού μπορεί να είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος των online αθλητικών στοιχημάτων, ειδικά αν στοιχηματίζετε σε διάφορα διαφορετικά παιχνίδια. Διαφορετικοί ιστότοποι στοιχημάτων στο διαδίκτυο προσφέρουν διαφορετικά είδη μπόνους στοιχηματισμού, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι παίκτες πρέπει να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην έρευνα των καλύτερων μπόνους για τις προτιμήσεις στοιχημάτων τους. Οι περισσότεροι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν διαφορετικές διαδικτυακές εταιρίες στοιχημάτων που θα καλωσορίσουν τους παίκτες με δωρεάν χρήματα.

Μπόνους αθλητικών στοιχημάτων

Online Μπόνους καλωσορίσματος προσφορές τείνουν να έρχονται σε δύο διαφορετικούς τύπους. Ορισμένοι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν δωρεάν χρήματα για παίκτες που εγγράφονται στο κλαμπ στοιχημάτων τους. Αυτά είναι γνωστά ως "στοιχήματα στέγης" επειδή τα στοιχήματα τοποθετούνται στην ομάδα ή το παιχνίδι που έχει το υψηλότερο ανώτατο όριο όσον αφορά τις νίκες και το χαμηλότερο συνολικό σημείο στο τέλος του παιχνιδιού. Άλλες προσφορές μπόνους καλωσορίσματος μπορεί επίσης να έρθει με τη μορφή ενός κατώτερου ορίου σημείο για τα παιχνίδια με χαμηλότερο μέσο όρο σημείο, ή ένα σημείο Παιχνίδια με χαμηλό συνολικό σημείο στο τέλος του παιχνιδιού.

Τόσο τα χρήματα μπόνους στέγης όσο και γκαζόν μπορεί να είναι χρήσιμα, αρκεί να κατανοήσετε τους κινδύνους που ενέχονται σε αυτά. Για παράδειγμα, ένα απλό στοίχημα σε μια αγαπημένη ομάδα που ευνοείται σε μεγάλο βαθμό μπορεί να μην αποδώσει τόσο καλά αν η ομάδα αναπηδήσει αμέσως από το τουρνουά. Ομοίως, τα στοιχήματα που έχουν μια μικρή πληρωμή αλλά έρχονται επίσης με έναν απότομο κίνδυνο overlook (το ποσό που θα χάνατε εάν στοιχηματίζατε το ποσό στο οποίο στοιχηματίζετε, χωρίς να το κερδίσετε) μπορεί να μην αξίζουν τον χρόνο σας. Όπως σε κάθε τύπο παιχνιδιού, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πλήρως τους κανόνες του παιχνιδιού στοιχημάτων στο διαδίκτυο που παίζετε πριν τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοίχημα.